Hulshof Bruidscouture

Wil jij een uniek Bruidsjurk? Laat dan je trouwjurk ontwerpen en maken.

Wat voor een trouwjurk wil je? Heb je al een idee, of nog helemaal niet? Dan gaan wij samen met jou kijken hoe je droomjurk er precies uit ziet. Je kijkt naar stoffen en past verschillende modellen jurken aan om een beeld te vormen.

Misschien zit je droomjurk daar al bij.

Maar veel vaker komt het voor dat die jurk niet bestaat, dan gaan we je droom jurk ontwerpen.

Hoe weet ik nu hoe mijn jurk eruit gaat zien?

Wordt deze wel echt zoals ik bedacht heb? Daarom is het een proces waarbij we stap voor stap de jurk gaan maken. Daar ben je uiteraard, zelf nauw bij betrokken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Tijdens een kennismaking gesprek gaan we de ideeën die je mogelijk al verzameld hebt uitwisselen en je wensen bespreken. Ook gaan we jurken passen om een goed beeld te krijgen. Tijdens dit passen word er al veel duidelijk.

Nu we in grote lijnen weten hoe de jurk eruit moet zien is het belangrijk om onderdelen hiervan concreet te maken.

Wat is het model, hoe is de halslijn, knoopjes of een andere sluiting enz, welke stoffen gaan we gebruiken, kant, kralenwerk of beiden.

Alle details komen aan bod.
Wanneer alles duidelijk is wordt er een offerte gemaakt, want uiteraard is het fijn om te weten wat het gaat kosten! Heb je een budget dan heb je dat vast al verteld. Wij ontwerpen bruidsjaponnen vanaf € 800.00, de meeste dames vragen een gemiddelde en dan is € 1500.00 landelijk het gemiddelde wat bruiden willen uitgeven voor een jurk.

Maar we spreken een bedrag af bij de start en alles is transparant.

Je hebt nagedacht over ons voorstel en je gaat akkoord. Aanbetaling zoals afgesproken bij de overeenkomst is voldaan.

We gaan maten nemen en afspraken maken.
-Van alles wordt foto’s gemaakt en bij levering van je jurk heb je een leuk aandenken hoe het proces verlopen is.

Stoffen worden besteld en het is nu aan het atelier een toile te maken, een paskatoen van het model van je jurk in katoen. We kijken puur naar de pasvorm want ten slotte word de jurk op maat gemaakt.

Wanneer het toile gepast is gaan we met de echte stoffen aan het werk, De daarop volgende pasmomenten wordt je nauw betrokken bij dit proces. Alles wordt vooraf doorgenomen en moeten er wijzigingen plaats vinden dan is dat natuurlijk geen probleem.

Kom je van ver dan kunnen we 2 afspraken op 1 dag inplannen en geven de coupeuse de tijd een aanpassing te maken.

Tussentijds kan je lunchen op het terrein of mogelijk heb je werk meegenomen er is WIFI beschikbaar. Belangrijk is voor Hulshof bruidscouture dat alles een beleving zal zijn in het creëren van jou unieke trouwjurk. Ook alle accessoires kunnen we je aanbieden.

- Ook voor familie leden kunnen wij een mooie creatie maken. Bruidsmoeders zijn vaak toch op zoek naar een uniek stuk en willen niet dat op deze heel mooie dag een 2de exemplaar rond loopt. Hiervoor kan apart een afspraak gemaakt worden en natuurlijk hebben wij ook voor de familie prachtige stoffen in de collectie.

- Wil de bruid of familie een hoed dragen bij een chique kleding dan is dat ook mogelijk, deze wordt ontworpen en gemaakt in eigen atelier.

Na een aantal passen van de bruid, gaan we de laatste hand leggen aan de jurk en klaar maken voor levering. Bij deze laatste pas gaan we nog van alles doornemen om je de dag zo comfortabel als mogelijk kan door komen.

Uiteraard komen wij de bruid op deze belangrijke dag helpen met het aankleden.