Difference

Besluit je om een eigen ontwerp te laten maken? Onze ontwerper maakt met behulp van jouw persoonlijke wensen een schets en de passende materialen worden samen met jou uitgekozen.

Naar aanleiding van de gemeten maten, wordt er een pastoile (japon in katoen) gemaakt van jouw japon. Hierdoor kan de ontwerper bekijken of de pasvorm goed is en kunnen er eventueel aanpassingen worden doorgegeven.

Nadat de pastoile is aangemeten, knippen en rijgen we de japon van de definitieve stof. Bij deze passen kan je al goed zien hoe jouw droomjapon uiteindelijk gaat worden. Ook kunnen er nog details van de japon veranderd of aangescherpt worden. Denk bijvoorbeeld aan de halslijn, rokwijdtes, roklengtes en eventueel de mouwen.

Een aantal dagen voor jouw trouwdag wordt de japon, die dan al klaar is, nog even gepast om te kijken of de pasvorm nog steeds perfect is. Eventuele aanpassingen worden tijdens deze pas direct verzorgd zodat jouw droomjapon mee naar huis kan en je kan stralen op één van de mooiste dagen van je leven!